HTML

Tokio Hotel+Enni

Ez itt 1 TH-s blog amit én írok azaz Enni!A blog értelme nem fog másra irányulni csak a Tokio Hotelre és.......... Ha elolvassátok a story-imat úgyis rájöttök végül!:) Előre bocsájtom,h a Tokio Hotel mindig képben lesz a storyka színvonalában szóval jó köröm rágást mindenkinek! Enni:)

Friss topikok

Linkblog

1 kis közlemény!

2007.09.07. 16:43 Enni

Hellókanyalóka!

Gondolom már feltűnt nektek,h a 9. rész megírásával már nincs oldalon az 1-es és a 2-es story rész!Hogy újra elolvashassáok ezeket nem kell mást tennetek mint,h az Archívumban a augusztus 2007-re KATT-intsatok és ott van időpont szerint az összes nem látható rész és ott újra lehet olvasni!!!!!!!!/a 7. részig vannak ott a részek mivel ezt írtam aug.-ban/ És mégvmi!Nekem is van életem és lehet,h mostantól nem lesznek olyan sűrűn a részek!:'(sorry de jön az éveleji németből,matekból és a Szkiba/matektanárom/ letépi a fejem,ha nem magolok!:'(De azért nem lesznek extra kihagyások....max 2 nap,de még nem tom mi lesz.Tudjátok most biztos kiröhögnétek a korom miatt,ha megmondanám......de nem:D.Na puxxxxxi minden fannak!

Legyetek rosszak!

Enni Banx

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ichundbill-enniesbillkozott.blog.hu/api/trackback/id/tr88159715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása